Bed and breakfast
 
Bed and breakfast EnglishBed and breakfast Danmark
     Almunecar
Almunecar Granada    Andalucia
B&B Almunecar  Casa Parnelli Almunecar Spain  
Casa Parnelli Smile 

Casa Parnelli  


Paseo de Velilla Costa Tropical 18690 Almunecar   More info
book room

Read more about Almunecar Granada.

BB Facilities  

Room with Internet access Internet accessRooms with svimmingpoll Fiskemulighed
B&B with kitchen KøkkenRoom with Swimming pool Swimming pool
Strand sø Strand / SøBed and Breakfast with chared bath Eget Bad
Bed and Breakfast with Golf Golf i nærhedenBed and Breakfast with waterworld Vandland i nærheden
Bed and Breakfast with TV TV i værelsetBed and Breakfast with laundry Tøjvask mulig
BB with Aircondition AirconditionBB with Fan Air fann
BB Room Heating Room heating
Facilities
Weekly Market

Ferilejlighed i første række og panoramaudsigt over vandet

I det vestligste område af 'Costa Tropical' ligger byen Almuñécar og dens vedhæng, den lille fiskerlandsby 'La Herradura', det velkendte område 'Punta de la Mona' og det fornemme 'Marina del' Este'. Det blev opdaget og bosat af fønikerne for over 3000 år siden, og det er også blevet besat af grækere, romere og arabere. Hvis du aldrig har besøgt dette område af den spanske kystlinje, anbefaler vi det stærkt.

Casa Parnelli  Andaluciahttp://www.smiling-holiday.com/boligxImg/almunecar5.jpg

Almuñécar Highlights

Casa Parnelli  Almunecar

Castillo de San Miguel - en arabisk borg, bygget på gamle romerske befæstigelser, står stadig i dag med udsigt over byen og havet - der minder os om Almuñécars livlige historiske fortid.

Den Gamle By (eller Casco Antiguo på spansk) - en forbløffende labyrint af smalle brostensbelagte gader, overstrødet med caféer, barer og butikker samt mange interessante gamle relikvier.

Markederne - Fredags loppemarkedet er velkendt og besøges af alle, mens det daglige "landmændsmarked" er fyldt med lokale tropiske frugter og grøntsager, friske fra lokalområdet hver morgen

Almuñécar's strande - Kystlinjen strækker sig over 19 kilometer og indeholder 26 forskellige typer strande - klippefyldte, sandede og / eller beskyttede bugter.

Nabobyen La Herradura - Bare 5 minutter ned langs kystvejen kommer du til La Herradura. Besøg Marina del Este i Punta de la Mona urbanisering.

Lejligheden har en stor terasse med en fantastisk udsigt fra 10 etage. Der er selvfølgelig elivator.

Se den lokale restaurant lige om hjørnet

Vi har også et vandland

50m - lige om hjørnet findes et stort og meget attraktivt Vandland: Aqua Tropical Almunecar

Om ferilejligheden

Casa Parnelli  Granada

Ferielejligheden ligger i Almuñécar i Andalusien og har stor terrasse og havudsigt. Ferieboligen ligger 50 km fra Lanjarón. Der er gratis WiFi på stedet.

Ferieboligen ligger på 9. etage og har elivator, er 75m2 og har 2 soveværelser, fladskærms-tv med satellitkanaler, veludstyret køkken med opvaskemaskine og mikrobølgeovn, vaskemaskine samt badeværelse med bruser.

Nerja ligger 25 km fra Almuñécar, og Torre del Mar ligger 47 km derfra. Den nærmeste lufthavn er Malaga Lufthavn som ligger 85 km derfra (knap 1 time og 250,00 kr i taxi)

Denne feriebolig kan kun bookes med speciel certifikat eller anbefaling fra en anden udlejer her på portalen.

Tekst Mangler head Black 8

Casa Parnelli  Granada

Denne dejlige lejlighed i Andalucien (350 solskindsdage) kan kun lejes fra Lørdag kl: 13:00 til Lørdag kl: 11:00 = 7 dage

Hvis du har et Smilingglobe VIP certifikat Smilingglobe AAAA Certificate er Prisen pr. uge 560 Euro + forbrug og slutrengøring 75.- Euro

Lejligheden indeholder 2 soveværelse, en stue, Badeværelse med brus, en stor terasse ud til vandet samt et køkken med service til 4 personer

I perioden 1. Juni til 15. Okt. er der vand i swimmingpoolen.

Lidt om Almuñecar

Almuñecar ligger i Granadaprovinsen på Costa Tropical og har ca. 35.000 indbyggere. Almuñecar og nabobyen La Herradura udgør tilsammen Costa Tropical. Byerne er omgivet af høje bjerge, hvilket beskytter byerne mod den europæiske vinter og giver området et subtropisk klima. Byens hovederhverv er i dag fiskeri, frugtavl og turisme.

På trods af det gode klima
er Almuñecar stadig en relativt ukendt turistdestination for udenlandske turister. Byen besøges primært af spanske turister, hvoraf en stor del kommer ned fra Granada i weekenderne.

Den gamle bydel i Almuñecar
, hvor Casa Ishoy ligger, er kendt som en af de mest velbevarede i Sydspanien og byens centrum summer af liv året rundt. For at sikre en lokal bykerne i den gamle bydel har kommunen i de seneste år vedtaget stramme regler for udenlandsk opkøb af boliger i denne. Som resultat heraf ligger langt de fleste ferielejligheder i Almuñecar langs stranden på begge sider af byens centrum.

Almuñecar kommune
har 19 kilometer kyststrækning, hvor besøgene kan vælge mellem store brede strande eller små beskyttede strande dybt nede mellem klipperne, der går ud i middelhavet. Området omkring Punta de la Mona er meget populært blandt dykkere, da området er kendt for at være et af de smukkeste steder at dykke på hele Sydkysten. Her kan man komme ned i dybe grotter, opleve farvestrålende fiskestimer og med lidt held svømme med delfiner. En lille smagsprøve på, hvad man kan forvente sig på en dykkertur, finder man i det nye akvarium midt i Almuñecar by.

Almuñecar blev etableret under Fønikerne for ca. 3000 år siden
og har været beboet af flere middelhavskulturer, herunder Romerne og Maurerne. Byen var tidligere en af de vigtigste havne på Spaniens middelhavskyst med et pulserende handelsliv.

Byens forhistoriske monumenter
er velbevarede. Blandt andet kan I opleve flotte romerske akvædukter og udforske levnene fra en romersk saltfabrik i byens botaniske have, eller de historiske udgravninger i Palacio de Siete Cuevas. Eller I kan gå en tur i byens Mauriske borg, som ligger på toppen af en klippe med god udsigt over byens kystlinje.

Almunecar er en tropisk by,
der ligger på en bakke med to floder i provinsen Granada. Udover forrevne bakker, storslåede strande og frodige olivenlunde er der mange strukturer fra middelalderen, som man kan udforske.

 Besøg Almunecars gamle bydel,
Plaza de Constitucion, det mauriske slot, Castillo de San Miguel og andre pladser under sydens sol

Besøg det arkæologiske museum
og Parque Majuelo, og besøg derefter den kontrasterende Carrera de la Concepcion, en attraktiv travl allé. Strandelskere bør tilbringe eftermiddagen på Cotobro Beach og tage en tur til Parque Botanico El Majuelo og Aqua Tropic Park. & Vandland

Almunecar har en lang kystlinje,
der rummer 25 lange sandstrande, afsondrede bugter og byens største strand.  er Playa Tropical med promenade,  liv og mange restauranter

Vandsport, Lækre restauranter
- traditionelt køkken, historiske steder, ridning, vandreture; uanset hvad du vælger at gøre, vil Almunecar få dig til at blive forelsket i Spanien!

Almunecars gamle bydel er en af ​​de mest maleriske steder i Granada. De hvidkalkede bygninger, brostensbelagte gader, store pladser, boulevarder og gårde definerer den spanske æra. Herudover er den gamle by spækket med smarte butikker, caféer, barer og restauranter. Gå en tur rundt i Almunecars gamle by, tag billeder af geraniumpotter, der er placeret på altaner, og tag en dampende kaffe på en af ​​de 'gemte' caféer bag gårdspladsen.

Alt i alt har Almunecars gamle bydel i Granada regionen, opretholdt den essentielle spanske essens sammen med den romerske indflydelse. Der er lidt af alt fra oldtiden og alligevel med modernismens bekvemmeligheder.

Til strand: 0,2 Km.   Til byen: 1 Km.   Til Restaurant: 0,02 Km.   

Casa Parnelli Almunecar finder du i Almunecar, og kan tilbyde dig en velbeliggende Bed and Breakfast B&B..
Hvis du vælger et ophold på Casa Parnelli Almunecar, eller bare en enkelt overnatning på Casa Parnelli Almunecar, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Almunecar.

Casa Parnelli, clik på Casa Parnelli Almunecar og reserver plads direkte på Casa Parnelli hjemmeside. I kort afstand fra Casa Parnelli i Almunecar, kan du vælge en af de mange restauranter og spisesteder i Almunecar
Vi anbefaler:   Restaurante antiguo mesón cabrera


Telefon:      Casa Parnelli   Homepage: Casa Parnelli

Se bedømmelse Bedømmelse af Casa Parnelli Almunecar, Har du ris eller ros til denne Bed and Breakfast, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse


Casa Parnelli Almunecar Spain
Page:  1
[1]   >

Casa Ishoy AlmunecarCasa Ishoy Smile Casa Ishoy Almuñecar 18690 Almunecar

Bed and Breakfast Rooms Almunecar
Casa Ishoy er et dejligt feriehus fra 2009 med fire soveværelser og tre badeværelser. Huset har en dejlig terrasse, hvorfra I har en skøn udsigt til Middelhavet og byens tage.

Bed & Breakfast with fishcleaningBed & Breakfast with CotagesBed & Breakfast with BeachBed & Breakfast with kitchenBed & Breakfast with bathinroomBed & Breakfast with GolfBed & Breakfast with waterworldBed & Breakfast with laundry
Open: all year


Casa Lobo SalobrenaCasa Lobo Smile Casa Lobo Costa Aguilera Mar 18680 Salobrena

Bed and Breakfast Rooms Salobrena
Casa Lobo (oversat til dansk “Ulvehytten”) ligger i et af Costa Tropical mest eftertragtede område. Udsigten fra alle dele af grunden er formidabel, og terrasserne og pool-området er privat og helt ugeneret.

Bed & Breakfast with Internet accessBed & Breakfast with fishcleaningBed & Breakfast with CotagesBed & Breakfast with BeachBed & Breakfast with PoolBed & Breakfast with kitchenBed & Breakfast with GolfBed & Breakfast with waterworldBed & Breakfast with laundry
Open: all year


Almunecar Penthouse AlmunecarAlmunecar Penthouse Smile Almunecar Penthouse Sct.Christobal Beach 18690 Almunecar

Bed and Breakfast Rooms Almunecar
Almunecar Sydspanien har 19 km kyststrækning som er spækket med lækre strande, der snor sig ind og ud som perler på en snor mellem spektakulære klipper

Bed & Breakfast with Internet accessBed & Breakfast with fishcleaningBed & Breakfast with CotagesBed & Breakfast with BeachBed & Breakfast with PoolBed & Breakfast with kitchenBed & Breakfast with bathinroomBed & Breakfast with GolfBed & Breakfast with waterworldBed & Breakfast with laundry
Open: all year


Page:  1
[1]   >
Granada