Vælg Land og region
 
Bed and breakfast EnglishBed and breakfast Danmark
     Almunecar
Almunecar Granada    Andalucía
B&B Almunecar  Almunecar Penthouse Almunecar Spain  
Almunecar Penthouse Smile 

Almunecar Penthouse


Sct.Christobal Beach 18690 Almunecar   More info
book room

Read more about Almunecar Granada.

BB Facilities  

Room with Internet access Internet accessRooms with svimmingpoll Fiskemulighed
B&B with kitchen KøkkenRoom with Swimming pool Swimming pool
Strand sø Strand / SøBed and Breakfast with chared bath Eget Bad
Bed and Breakfast with Golf Golf i nærhedenBed and Breakfast with waterworld Vandland i nærheden
Bed and Breakfast with TV TV i værelsetBed and Breakfast with laundry Tøjvask mulig
BB with Aircondition AirconditionBB Room Heating Room heating

Almunecar Penthouse

Penthouse feriebolig Andalucia

Fantastisk Penthouselejlighed, beliggende i første række lige ud til Middelhavet. Lejligheden ligger på "Playa San Cristobal" stranden med fuldstændig ugeneret udsigt over havet og du kan nyde den 30 m2 store terrasse med sol fra morgenstund til aften og med en fantastisk panoramaudsigt.

Den lille kystby Almuñécar ligger i hjertet af den tropiske kyst og kun 80 km fra de to kulturbyer Granada i nord og Malaga i vest, begge med internationale lufthavne.

Almunecar Penthouse  Andalucía

Med et befolkningstal på omkring 27.000, har Almuñécar et fremragende klima hele året rundt. Vinteren er perfekt med et mildt og tørt klima og sommeren er varm og solrig. Klimaet egner sig rigtig godt til vinproduktion.

Aktiv ferie i Costa Tropical

Almunecar Penthouse  Almunecar

Aktiv ferie i Almunecar
I Almunecar kan man komme til at dykke i nogle af de bedste undervandslandskaber i hele Sydspanien, som derfor også er velbesøgte. Holder i ferie med børn i jeres ferielejlighed i Almunecar er det et must at tage en tur i vandparken AquaTropic ved Velilla strand. Her er vandrutschebaner, pools og alle mulige former for forlystelser der har med vand at gøre. Ikke langt fra jeres lejlighed i Almunecar finder I Sierra Nevada Nationalparken, som er den største af sin slags i Spanien. Der er mere end 20 bjerge, der ligger mere end 3.000 meter over havoverfladen. Nationalparken er et mekka af muligheder for bjergbestigere eller for jer, der elsker lange vandreture i bjerge.

Priser

Almunecar Penthouse  Granada
Priser
Lavsæson
2. Jan - 31. May   550 € / uge
Mellem sæson
1. Juni - 30. Juni   600 € / uge
Høj sæson
1. Juli - 31. Aug   800 € / uge.
Mellem sæson
1. Sep - 30. Sep   600 € / uge.
Lav sæson
1. Okt - 19. Dec   550 € / uge
Høj sæson
20. Dec - 1. Jan   800 € / uge
Afstande
Malaga  78.8 km   58 min
Granada  75.7 km   48 min
Marbella  137 km  1h 34min
Gibraltar  208 km  2h 23min

Fabelagtig beliggendhed

Almunecar Penthouse  Granada

Ferielejligheden ligger i "Delfin Bygningen"  på  "Playa San Cristobal" stranden (som billedet viser)  Ferielejligheden indeholder ca. 80m2, med  marmorbeklædt hall, 2 store værelser. Stue og køkken i eet, 2 badeværelser, spisestue, nyt og fuldt udstyret køkken.

 Den store terrasse er udstyret med havemøbler og solsenge - desuden med en weber grill - der er privat garage under bygningen. Forkæl dig selv med denne perle af en ferielejlighed og vær sikker på, at du vender tilbage!

Lidt om Almuñecar

Almuñecar ligger i Granadaprovinsen på Costa Tropical og har ca. 35.000 indbyggere. Almuñecar og nabobyen La Herradura udgør tilsammen Costa Tropical. Byerne er omgivet af høje bjerge, hvilket beskytter byerne mod den europæiske vinter og giver området et subtropisk klima. Byens hovederhverv er i dag fiskeri, frugtavl og turisme.

På trods af det gode klima
er Almuñecar stadig en relativt ukendt turistdestination for udenlandske turister. Byen besøges primært af spanske turister, hvoraf en stor del kommer ned fra Granada i weekenderne.

Den gamle bydel i Almuñecar
, hvor Casa Ishoy ligger, er kendt som en af de mest velbevarede i Sydspanien og byens centrum summer af liv året rundt. For at sikre en lokal bykerne i den gamle bydel har kommunen i de seneste år vedtaget stramme regler for udenlandsk opkøb af boliger i denne. Som resultat heraf ligger langt de fleste ferielejligheder i Almuñecar langs stranden på begge sider af byens centrum.

Almuñecar kommune
har 19 kilometer kyststrækning, hvor besøgene kan vælge mellem store brede strande eller små beskyttede strande dybt nede mellem klipperne, der går ud i middelhavet. Området omkring Punta de la Mona er meget populært blandt dykkere, da området er kendt for at være et af de smukkeste steder at dykke på hele Sydkysten. Her kan man komme ned i dybe grotter, opleve farvestrålende fiskestimer og med lidt held svømme med delfiner. En lille smagsprøve på, hvad man kan forvente sig på en dykkertur, finder man i det nye akvarium midt i Almuñecar by.

Almuñecar blev etableret under Fønikerne for ca. 3000 år siden
og har været beboet af flere middelhavskulturer, herunder Romerne og Maurerne. Byen var tidligere en af de vigtigste havne på Spaniens middelhavskyst med et pulserende handelsliv.

Byens forhistoriske monumenter
er velbevarede. Blandt andet kan I opleve flotte romerske akvædukter og udforske levnene fra en romersk saltfabrik i byens botaniske have, eller de historiske udgravninger i Palacio de Siete Cuevas. Eller I kan gå en tur i byens Mauriske borg, som ligger på toppen af en klippe med god udsigt over byens kystlinje.

Almunecar er en tropisk by,
der ligger på en bakke med to floder i provinsen Granada. Udover forrevne bakker, storslåede strande og frodige olivenlunde er der mange strukturer fra middelalderen, som man kan udforske.

 Besøg Almunecars gamle bydel,
Plaza de Constitucion, det mauriske slot, Castillo de San Miguel og andre pladser under sydens sol

Besøg det arkæologiske museum
og Parque Majuelo, og besøg derefter den kontrasterende Carrera de la Concepcion, en attraktiv travl allé. Strandelskere bør tilbringe eftermiddagen på Cotobro Beach og tage en tur til Parque Botanico El Majuelo og Aqua Tropic Park. & Vandland

Almunecar har en lang kystlinje,
der rummer 25 lange sandstrande, afsondrede bugter og byens største strand.  er Playa Tropical med promenade,  liv og mange restauranter

Vandsport, Lækre restauranter
- traditionelt køkken, historiske steder, ridning, vandreture; uanset hvad du vælger at gøre, vil Almunecar få dig til at blive forelsket i Spanien!

Almunecars gamle bydel er en af ​​de mest maleriske steder i Granada. De hvidkalkede bygninger, brostensbelagte gader, store pladser, boulevarder og gårde definerer den spanske æra. Herudover er den gamle by spækket med smarte butikker, caféer, barer og restauranter. Gå en tur rundt i Almunecars gamle by, tag billeder af geraniumpotter, der er placeret på altaner, og tag en dampende kaffe på en af ​​de 'gemte' caféer bag gårdspladsen.

Alt i alt har Almunecars gamle bydel i Granada regionen, opretholdt den essentielle spanske essens sammen med den romerske indflydelse. Der er lidt af alt fra oldtiden og alligevel med modernismens bekvemmeligheder.

Til strand: 0,5 Km.   Til byen: 0,1 Km.   Til Restaurant: 0,1 Km.   

Almunecar Penthouse Almunecar finder du i Almunecar, og kan tilbyde dig en velbeliggende Bed and Breakfast B&B..
Hvis du vælger et ophold på Almunecar Penthouse Almunecar, eller bare en enkelt overnatning på Almunecar Penthouse Almunecar, kan du opleve følgende, blandt mange andre attraktioner i Almunecar.

Almunecar Penthouse, clik på Almunecar Penthouse Almunecar og reserver plads direkte på Almunecar Penthouse hjemmeside. I kort afstand fra Almunecar Penthouse i Almunecar, kan du vælge en af de mange restauranter og spisesteder i Almunecar


Telefon:      Almunecar Penthouse   Homepage: Almunecar Penthouse

Se bedømmelse Bedømmelse af Almunecar Penthouse Almunecar, Har du ris eller ros til denne Bed and Breakfast, Skriv din bedømmelseHotel Bedømmelse


Almunecar Penthouse Almunecar Spain
Page:  1
[1]   >

Casa Ishoy AlmunecarCasa Ishoy Smile Casa Ishoy Almuñecar 18690 Almunecar

Bed and Breakfast Rooms Almunecar
Casa Ishoy er et dejligt feriehus fra 2009 med fire soveværelser og tre badeværelser. Huset har en dejlig terrasse, hvorfra I har en skøn udsigt til Middelhavet og byens tage.

Bed & Breakfast with fishcleaningBed & Breakfast with CotagesBed & Breakfast with BeachBed & Breakfast with kitchenBed & Breakfast with bathinroomBed & Breakfast with GolfBed & Breakfast with waterworldBed & Breakfast with laundry
Open: all year


Casa Lobo SalobrenaCasa Lobo Smile Casa Lobo Costa Aguilera Mar 18680 Salobrena

Bed and Breakfast Rooms Salobrena
Casa Lobo (oversat til dansk “Ulvehytten”) ligger i et af Costa Tropical mest eftertragtede område. Udsigten fra alle dele af grunden er formidabel, og terrasserne og pool-området er privat og helt ugeneret.

Bed & Breakfast with Internet accessBed & Breakfast with fishcleaningBed & Breakfast with CotagesBed & Breakfast with BeachBed & Breakfast with PoolBed & Breakfast with kitchenBed & Breakfast with GolfBed & Breakfast with waterworldBed & Breakfast with laundry
Open: all year


Costa Tropical beach front AlmunecarCosta Tropical beach front Smile Costa Tropical beach front Paseo de Velilla Costa Tropical 18690 Almunecar

Bed and Breakfast Rooms Almunecar
Fabelagtig beliggendhed Almunecar Costa tropical med panorama udsigt over Middelhavet

Bed & Breakfast with Internet accessBed & Breakfast with fishcleaningBed & Breakfast with CotagesBed & Breakfast with BeachBed & Breakfast with PoolBed & Breakfast with kitchenBed & Breakfast with bathinroomBed & Breakfast with GolfBed & Breakfast with waterworldBed & Breakfast with laundry
Open: all year


Page:  1
[1]   >
Granada